kohtaamispaikka-13_muokattu

Jyväskylän seurakunnan KohtaamisPaikka
KohtaamisPaikka on jumalanpalvelusyhteisö, joka pyrkii tavoittamaan tämän päivän kaupunkilaisia. Olemme osa Jyväskylän seurakuntaa ja sitä kautta luterilaista kirkkoa. Toiminta alkoi syksyllä -99.  Lue lisää KohtaamisPaikan näystä täältä.

 

KohtaamisPaikan sunnuntait
Kokoonnumme yleensä kolme kertaa kuukaudessa sunnuntaisin. KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Ehtoollista vietämme Kaupunginkirkon ja Palokan kirkon iltamessuissa. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin. 

Syksyllä 2015 aloitimme BrunssiKirkot kristillisen koulun tiloissa, Voionmaankatu 18. Ne alkavat brunssilla, joka toteutetaan nyyttäriperiaatteella. BrunssiKirkot alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13. KOPPIS 2-5 v, KooPee 6-9 v ja K10 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali.

KohtaamisPaikan tilaisuuksia järjestetään kolmessa eri paikassa: KaupunginkirkossaPalokan kirkossa (Rovastintie 8) ja Kristillisen koulun tiloissa (Voionmaankatu 18). Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista.

Ilta Palokan kirkossa (kartta)

Ilta Kaupunginkirkossa (kartta)

 

  

 

 

 

Seuraava KohtaamisPaikka

su elo 19, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su elo 26, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su syys 02, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 09, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su syys 16, 2018 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Minulla on ollut vuosia liha-allergia, ja pari vuotta sitten jouduin jättämään sian- ja naudanlihan kokonaan pois ruokavaliostani, kun oireet pahenivat. Kyseinen allergia on ns. perinnöllinen koska omalla isälläni on samanlainen.

Lue lisää...