kohtaamispaikka-13_muokattu

Jyväskylän seurakunnan KohtaamisPaikka
KohtaamisPaikka on jumalanpalvelusyhteisö, joka pyrkii tavoittamaan tämän päivän kaupunkilaisia. Olemme osa Jyväskylän seurakuntaa ja sitä kautta luterilaista kirkkoa. Toiminta alkoi syksyllä -99.  Lue lisää KohtaamisPaikan näystä täältä.

 

KohtaamisPaikan sunnuntait
Kokoonnumme yleensä kolme kertaa kuukaudessa sunnuntaisin. KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Ehtoollista vietämme Kaupunginkirkon ja Palokan kirkon iltamessuissa. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin. 

Syksyllä 2015 aloitimme BrunssiKirkot kristillisen koulun tiloissa, Voionmaankatu 18. Ne alkavat brunssilla, joka toteutetaan nyyttäriperiaatteella. BrunssiKirkot alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13. KOPPIS 2-5 v, KooPee 6-9 v ja K10 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali.

KohtaamisPaikan tilaisuuksia järjestetään kolmessa eri paikassa: KaupunginkirkossaPalokan kirkossa (Rovastintie 8) ja Kristillisen koulun tiloissa (Voionmaankatu 18). Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista.

Ilta Palokan kirkossa (kartta)

Ilta Kaupunginkirkossa (kartta)

 

  

 

 

 

Seuraava KohtaamisPaikka

su syys 30, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su loka 07, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Minulla on ollut astma jo vuosia ja sitä hoidetaan lääkkeellä, jota otan aamuin illoin sisään hengittämällä. Lääke on tehonnut tosi hyvin, eikä astma ole juuri elämääni haitannut, kunhan olen muistanut ottaa lääkkeeni. Syyskuussa 2011 sydämessäni todettiin flimmeri eli eteisvärinä ja sen hoitamiseksi tehtiin sairaalassa sydämen rytmin palautus sähköisesti. Lue lisää...