Hei,

huomenna eli vappuna on Jyväskylän seurakuntien järjestämä tapahtumakokonaisuus Kirkkopuistossa. Jeesus-marssi lähtee liikkeelle klo 13 ja  Kiitos-juhla alkaa klo 14 Kirkkopuistossa. Kirkkopuistossa on lapsille omia juttuja ja lisäksi tarjolla on mm. sopparuokaa.
 
Ensi sunnuntaina 6.5. on KohtaamisPaikan iltamessu Palokan kirkossa klo 17. Iltamessussa kastetaan kaksi aikuista. Iltamessun opetuspuheen pitää nimikkolähettimme Mikko Puhalainen.
 
Olemme iloinneet tänä keväänä useasta kastetusta. Eilen oli Aleksin ja Hildan pienen pojan Eeron kastejuhla BrunssiKirkossa. Pöytäpaikat loppuivat kesken ja ruuat tuli syötyä lähes loppuun, joten tunnelma oli hyvä. Yritämme järjestää BrunssiKirkkoihin ensi syksynä pari pöytää lisää, jotta kaikille riittäisi paikkoja. Haluamme olla avoimia uusimme ja toivottavasti se välittyy kaikille uusille tulijoille.
Puhuin BrunssiKirkossa sunnuntain tekstistä, Joh 15:10-17. Noissa jakeissa Jeesus sanoo opetuslapsiaan ystävikseen. Eilen lauletussa tutussa virressä Jeesuksen sanotaan olevan lasten ystävä. Jeesus on siis sekä lasten että aikuisten ystävä. Ymmärrän tämän niin, että Hän iloitsee meistä. Hän puhuu meille ja Hän haluaa kuunnella meidän puhuvan Hänelle. Hän haluaa viettää aikaa meidän kanssamme. On ilmeisen tärkeää, että seurakunnassa saamme kokemuksen tällaisesta lähelle tulevasta Jeesuksesta. Kun ihmisellä on kokemus Jeesuksesta, niin opetus Hänestä on helpompi ottaa vastaan.
 
Sinusta iloiten!
Mika ja Tiina

Seuraava KohtaamisPaikka

su elo 26, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su syys 02, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 09, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su syys 16, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 23, 2018 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Mentyämme naimisiin elokuussa 2005 aloin rukoilla perheenlisäystä. Olin tuolloin 25-vuotias. Rukoilin melkein päivittäin, että Jumala antaisi meille lapsen tai lapsia, ja asian puolesta rukoiltiin usein eri yhteyksissä. Syksyllä 2007 tai alkutalvesta 2008 puolestamme rukoiltiin KohtaamisPaikka-illassa. Olimme tuolloin jo kahden vuoden ajan rukoilleet Jumalalta lasta.

Lue lisää...