Luemme Raamattua

16. toukokuuta: 1. Moos. 4, Hepr. 3

Hepr. 3

1. Moos. 4

 

Tämän päivän tekstit kannattaa ehkä lukea normaalista poiketen toisinpäin. Vanhan testamentin luku on sellainen joka johtaa helposti sivuraiteille siitä asiasta, mistä molemmat luvut tänään puhuvat, rehellisyydestä Jumalan edessä. Läpi raamatun kerrotaan siitä että Jumala on armollinen. Läpi raamatun kerrotaan kuinka on käynyt kun ihmiset ovat kääntyneet pois Jumalasta. Raamatun perusteella on vaikea kuvitella, että Jumala, maailmankaikkeuden luoja, ei tietäisi tekojamme ja ajatuksiamme. 
Silloin kun harhaudumme, teoin tai ajatuksin, ei meidän tulisi kääntyä Jumalasta poispäin, vaan pikemminkin Hänen puoleensa. Siihen hän rohkaisee meitä näiden raamatun tekstien kautta.
 

- Tomppa

Kävijöiden kertomaa

Tulin uskoon helmikuussa 2006 työkaverini avustuksella. Sitä ennen en varsinaisesti kieltänyt uskovani Jumalaan, mutta en myöskään voinut sanoa olevani uskovainen. Tiesin, jonkun tai jonkin ohjailevan elämääni ja sydämessäni uskoin, että tuolla ylhäällä on jotain. Uskoontuloni ei ollut varmasti sattuma. Luulen, että Jumala oli tarkoittanut sen tapahtuvaksi juuri niin kuin se tapahtui.

Lue lisää...