Poikamme on rukousvastaus

Poikaamme oli toivottu ja rukoiltu perheeseemme jo pitkään. Esikoistyttäremme oli juuri täyttänyt 4-vuotta ja hän toivoi myös hartaasti pikkusisarusta.

Loppusyksystä 2013 tyttäremme alkoi rukoilla aktiivisesti, että hän saisi kuulla Jeesuksen äänen. Usein näihin rukoustilanteisiin liittyi lisäksi rukous pikkusisaruksesta. Tyttäremme rukoili useana iltana peräkkäin: ”Rakas Jeesus, haluaisin kuulla Sinun äänen!”. Rukous yleensä jatkui kysellen: ”Jeesus, milloin meille tulee vauva?”, jonka jälkeen tytär oli hetken hiljaa, kuunnellen: ”Ai pian!, äiti Jeesus sanoo, että meille tulee pian vauva!” Tämä sama tyttären rukouskaava toistui spontaanisti useana iltana peräkkäin, noin viikon ajan.

Näistä rukoushetkistä parin viikon kuluttua tein positiivisen raskaustestin! Tyttäremme tiesi ennen meitä vanhempia, että meille olisi pian tulossa vauva, koska Jeesus kertoi sen hänelle.

- Nainen, 34 v.

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Vierailin seurakuntani ryhmän kanssa KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkossa maaliskuussa 2012. Koin illan aikana erityistä Jumalan läheisyyttä. Jumalanpalveluksen lopussa minulle tuntematon ihminen tuli sanomaan minulle sanan, jonka hän oli kokenut saaneensa minua varten: rohkeutta. Tuo sana "rohkeutta" tuntui tärkeältä.

Lue lisää...