Ihmeellinen autokauppa

Olimme myymässä vanhaa autoamme, ja kerroin asiasta KohtaamisRyhmässä. Koska meillä oli tarve saada se myytyä nopeasti, eräs paikallaolijoista ehdotti minulle, että rukoillaan asian puolesta. Minä vain totesin, että meillä on paljon isompiakin rukousaiheita. Autoasiaakin kuitenkin muistettiin ohimennen rukouksessa.

Kun sitten saimme auton pestyä, katsastettua ja laitettua myyntikuntoon, laitoimme illalla myynti-ilmoituksen nettiin. Heti seuraavana aamuna halukas ostaja laittoi viestiä, että on kiinnostunut ja haluaa keskustella mahdollisimman pian.

Mieheni soitti hänelle töiden jälkeen, ja mies varasi auton. Hän asui rannikolla asti, mutta sanoi lähettävänsä seuraavana päivänä poikansa autoa ostamaan. Mieheni yritti selittää, ettei auto ole ihan priima, mutta ostaja kysyi vain, saako sen ajamalla perille.

Niinpä pojat sitten seuraavana päivänä saapuivat autoa ostamaan. He maksoivat tasarahan ilman koeajoa ja kertoivat isän kieltäneen jopa tinkaamisen, ettei myyjä vain suutu ja päätä olla myymättä! Taustalla oli, että sama mies oli yrittänyt ostaa jo useampaa sellaista autoa, ja joka kerta myyjä oli viime hetkellä myynyt auton toiselle ostajalle, joka oli saapunut paikalle nopeammin.

Melkoinen rukousvastaus meille!

- Anna

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Vierailin seurakuntani ryhmän kanssa KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkossa maaliskuussa 2012. Koin illan aikana erityistä Jumalan läheisyyttä. Jumalanpalveluksen lopussa minulle tuntematon ihminen tuli sanomaan minulle sanan, jonka hän oli kokenut saaneensa minua varten: rohkeutta. Tuo sana "rohkeutta" tuntui tärkeältä.

Lue lisää...