Lompakko löytyi!

Helmikuussa 2015 olin käymässä vanhempieni luona toisella paikkakunnalla. Palattuani kotiin en löytänyt lompakkoani mistään tavaroideni joukosta. En kuitenkaan heti huolestunut asiasta, vaan ajattelin sen jääneen vanhempieni luo.

Seuraavana aamuna laitoinkin heille viestiä, jos he voisivat etsiä lompakkoa puolestani. En vieläkään osannut huolestua asiasta. Etsiskelin lompakkoa samalla kotoani, mutta koska sitä ei löytynyt, olin varma, että olin unohtanut sen reissuun.

No, illalla vanhempani laittoivat viestin, etteivät hekään olleet nähneet lompakkoani. Siinä vaiheessa aloin pikkuisen huolestua. Seuraavan päivän aikana etsin lompakkoa kuumeisesti kotoa, mutta turhaan. Koska olin etsinyt lompakkoa aktiivisesti jo muutaman päivän, alkoi usko sen löytymiseen jo horjua. Niinpä ajattelin käyttää viimeisen oljenkorren ja pyytää rukousta WhatsApp-rukousryhmän kautta. Siinä vaiheessa olin värvännyt myös mieheni etsintöihin mukaan. Kun olin laittanut rukouspyyntöviestin, ei mennyt kauaakaan, kun mieheni löysi lompakon - autosta! Tuossa hetkessä harmittelin ainoastaan sitä, etten ollut laittanut rukouspyyntöä jo aikaisemmin! ;-)

- Jenni Kivinen

Seuraava KohtaamisPaikka

su elo 26, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su syys 02, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 09, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su syys 16, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 23, 2018 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Brunssikirkossa rukoiltiin 16 v. poikani ja hänen kavereidensa puolesta. Rukousaiheenani oli, että pojat löytäisivät jotain järkevää ajanvietettä viikonloppuiltoihin.

Lue lisää...