Urheiluvamma parani

Perheeseeme kuuluu kaksi jalkapalloilevaa poikaa (13v, 16v). Liikunta, liikkuminen ja jalkapallotouhut ovat olleet molemmilla pojilla jo vuosia eppuluokasta lähtien keskeinen osa elämää ja harrastus on tuonut todella tärkeitä asioita lastemme ja perheemme elämään.

Vanhemmalle pojallemme tuli syksyllä 2009 todella hankala nivusen urheiluvamma. Vamma on ollut liikkumista rajoittava ja hankaloittava ja tämä on estänyt kokonaan osallistumisen jalkapallokuvioihin yli seitsemän kuukauden ajan. Olemme kokeilleet kaikkea mahdollista vamman kuntouttamiseksi lääkärin ja fysioterapeutin ohjeita noudattaen, mutta tähän mennessä mikään ei ole auttanut. Tilanne on ollut pitkään todella hankala kaikille osapuolille, odottelua, toivoa ja pettymystä.

Keväällä 2010 KohtaamisPaikan iltamessussa kaupunginkirkossa rukouspalvelijat rukoilivat jalan parantumisen puolesta. Muutamia päiviä tilaisuuden jälkeen tilanteeseen tuli selkeä käänne. Rukoustilanteen jälkeen seuraavalla viikolla jalka kesti osallistumisen rajumpaan aktiviteettiin ilman kipua. Jalka ei aiemmin ollut kestänyt rajumpaa rasitusta, vaikka tätä oli toistuvasti kokeiltu. Meille perheenä tämä on iso todistus Jumalan hyvyydestä ja rukouksen voimasta sekä seurakunnan kautta tulevan palvelutyön merkityksestä ja mahdollisuuksista. Poika on pikkuhiljaa palailemassa takaisin jalkapallokuvioihin mukaan. Jalka on kestänyt osallistumisen jalkapalloharjoituksiin.

- Nainen, 45 v.

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Vierailin seurakuntani ryhmän kanssa KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkossa maaliskuussa 2012. Koin illan aikana erityistä Jumalan läheisyyttä. Jumalanpalveluksen lopussa minulle tuntematon ihminen tuli sanomaan minulle sanan, jonka hän oli kokenut saaneensa minua varten: rohkeutta. Tuo sana "rohkeutta" tuntui tärkeältä.

Lue lisää...