Urheiluvamma parani

Perheeseeme kuuluu kaksi jalkapalloilevaa poikaa (13v, 16v). Liikunta, liikkuminen ja jalkapallotouhut ovat olleet molemmilla pojilla jo vuosia eppuluokasta lähtien keskeinen osa elämää ja harrastus on tuonut todella tärkeitä asioita lastemme ja perheemme elämään.

Vanhemmalle pojallemme tuli syksyllä 2009 todella hankala nivusen urheiluvamma. Vamma on ollut liikkumista rajoittava ja hankaloittava ja tämä on estänyt kokonaan osallistumisen jalkapallokuvioihin yli seitsemän kuukauden ajan. Olemme kokeilleet kaikkea mahdollista vamman kuntouttamiseksi lääkärin ja fysioterapeutin ohjeita noudattaen, mutta tähän mennessä mikään ei ole auttanut. Tilanne on ollut pitkään todella hankala kaikille osapuolille, odottelua, toivoa ja pettymystä.

Keväällä 2010 KohtaamisPaikan iltamessussa kaupunginkirkossa rukouspalvelijat rukoilivat jalan parantumisen puolesta. Muutamia päiviä tilaisuuden jälkeen tilanteeseen tuli selkeä käänne. Rukoustilanteen jälkeen seuraavalla viikolla jalka kesti osallistumisen rajumpaan aktiviteettiin ilman kipua. Jalka ei aiemmin ollut kestänyt rajumpaa rasitusta, vaikka tätä oli toistuvasti kokeiltu. Meille perheenä tämä on iso todistus Jumalan hyvyydestä ja rukouksen voimasta sekä seurakunnan kautta tulevan palvelutyön merkityksestä ja mahdollisuuksista. Poika on pikkuhiljaa palailemassa takaisin jalkapallokuvioihin mukaan. Jalka on kestänyt osallistumisen jalkapalloharjoituksiin.

- Nainen, 45 v.

Seuraava KohtaamisPaikka

su elo 26, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su syys 02, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 09, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su syys 16, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 23, 2018 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Brunssikirkossa rukoiltiin 16 v. poikani ja hänen kavereidensa puolesta. Rukousaiheenani oli, että pojat löytäisivät jotain järkevää ajanvietettä viikonloppuiltoihin.

Lue lisää...