Jumala järjesti kesätöitä

21-vuotias poikamme alkoi marraskuussa hakea töitä ensi kesäksi. Hän lähetti talven aikana kymmeniä ja taas kymmeniä hakemuksia. Kun hän maaliskuuhun mennessä ei ollut saanut yhtään yhteydenottoa, aloin rukoilla asian puolesta.

Rukous poikikin muutaman haastattelukutsun, mutta ei työpaikkaa. Päätin pyytää esirukousapua seurakunnasta kirjoittamalla rukouspyyntölapun, jossa pyysin rukoilemaan pojallemme hyvää kesätyöpaikkaa. Kun jätin lapun huhtikuisena sunnuntaina, poikamme sai haastattelukutsun heti tiistaina. Seuraavan viikon tiistaina hän oli haastattelussa, ja torstaina hänelle ilmoitettiin, että hän oli saanut kyseisen, hyvän työpaikan.

Jumala teki ihmeen, sillä kaikki kesätyöpaikat oli huhtikuun lopussa käytännössä jo jaettu. Tämä yritys oli näin myöhään yllättäen saanut päämajastaan luvan rekrytoida kesäksi vielä toisen työntekijän (ensimmäinen oli rekrytoitu normaaliin tapaan alkuvuodesta). Herralla on valta avata ovia!

- Äiti

Seuraava KohtaamisPaikka

su elo 26, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su syys 02, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 09, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su syys 16, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 23, 2018 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Brunssikirkossa rukoiltiin 16 v. poikani ja hänen kavereidensa puolesta. Rukousaiheenani oli, että pojat löytäisivät jotain järkevää ajanvietettä viikonloppuiltoihin.

Lue lisää...