Jumala järjesti kesätöitä

21-vuotias poikamme alkoi marraskuussa hakea töitä ensi kesäksi. Hän lähetti talven aikana kymmeniä ja taas kymmeniä hakemuksia. Kun hän maaliskuuhun mennessä ei ollut saanut yhtään yhteydenottoa, aloin rukoilla asian puolesta.

Rukous poikikin muutaman haastattelukutsun, mutta ei työpaikkaa. Päätin pyytää esirukousapua seurakunnasta kirjoittamalla rukouspyyntölapun, jossa pyysin rukoilemaan pojallemme hyvää kesätyöpaikkaa. Kun jätin lapun huhtikuisena sunnuntaina, poikamme sai haastattelukutsun heti tiistaina. Seuraavan viikon tiistaina hän oli haastattelussa, ja torstaina hänelle ilmoitettiin, että hän oli saanut kyseisen, hyvän työpaikan.

Jumala teki ihmeen, sillä kaikki kesätyöpaikat oli huhtikuun lopussa käytännössä jo jaettu. Tämä yritys oli näin myöhään yllättäen saanut päämajastaan luvan rekrytoida kesäksi vielä toisen työntekijän (ensimmäinen oli rekrytoitu normaaliin tapaan alkuvuodesta). Herralla on valta avata ovia!

- Äiti

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Vierailin seurakuntani ryhmän kanssa KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkossa maaliskuussa 2012. Koin illan aikana erityistä Jumalan läheisyyttä. Jumalanpalveluksen lopussa minulle tuntematon ihminen tuli sanomaan minulle sanan, jonka hän oli kokenut saaneensa minua varten: rohkeutta. Tuo sana "rohkeutta" tuntui tärkeältä.

Lue lisää...