Niskani parani

Niskani ja hartiani olivat todella jumissa kesällä 2013. Tämän seurauksena niska paukahteli pariin otteeseen, mistä seurasi krooninen niskan naksuminen päätä kääntäessä sekä outoja rohinoita nikamien välissä.

Niskojen naksuminen pysyi inhimillisissä rajoissa helmikuulle 2014 saakka, kunnes kipu ilmestyi kuvioihin; kipu säteili sekä päähän että käsiin. Olin todella ahdistunut, koska niska tuntui olevan mennyttä kalua, lääkäriaika yksityiselle oli tilauksessa.

Ystävänpäivänä 14.2.2014 neljä ystävääni rukoilivat niskani puolesta seurakunnan miestenleirillä Vesalassa. Itse olin tuolloin aika välinpitämättömässä mielentilassa rukouksen voiman suhteen, koska olin jollain tavalla pettynyt Jumalaan. - No rukoilkaa nyt sitten!

Lauantaina ystävät kysyivät niskani kuntoa – se oli samanlainen kuin aikaisemminkin.

Leiri loppui ja paluu arkeen oli edessä. Mitään ei siis tapahtunutkaan?

Huomasin kuitenkin alkuviikosta, ettei niskaan enää sattunut. Päätä kääntäessä ei kuulunut  naksahdusta ja rohina nikamistakin oli poissa.

Niska on ollut nyt normaali kolme viikkoa ja lääkäriajan on saanut unohtaa!

Minä paranin - näin uskon! Kiitos siitä kuuluu Jeesukselle! Hän on parantajamme ja terveeksi tekijämme!

- Eero

Seuraava KohtaamisPaikka

su elo 19, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su elo 26, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su syys 02, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 09, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su syys 16, 2018 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Poikavauvamme motorisessa kehityksessä oli pahoja viivästymiä ja fysioterapeutti ehti jo todeta, että poikamme on hänen vaikein potilaansa. Olen käynyt KohtaamisPaikan miesten raamattupiirissä, jossa olemme saaneet vuosien varrella monia merkittäviä rukousvastauksia.

Lue lisää...