Hyvät yöunet

Jumala toimi omassa ja perheeni elämässä KohtaamisPaikan kautta hyvin konkreettisesti. Meidän vauvan ja taaperon yöunien puolesta rukoiltiin ja rukousvastaus tuli heti seuraavana yönä. Rauhalliset yöunet ovat jatkuneet siitä lähtien.

Jumala on myös antanut minulle intoa lukea Raamattua ja KohtaamisPaikassa ylistäessäni koen hyvin vahvasti Jumalan Pyhän Hengen läsnäolon. Kielillä rukoilemisen lahja, jonka sain tiedonsanojen kautta, on vahvistanut rukouselämääni.

Tiedonsanat rohkaisivat myös äitiäni. Hän asuu muualla Suomessa. Kun hän oli käymässä luonani hän päätti tulla kanssani KohtaamisPaikkaan. Juuri sinä iltana hän sai tiedonsanat asiaan, jota oli kysellyt Jumalalta kauan!

- Nainen, 30 v.

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Vierailin seurakuntani ryhmän kanssa KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkossa maaliskuussa 2012. Koin illan aikana erityistä Jumalan läheisyyttä. Jumalanpalveluksen lopussa minulle tuntematon ihminen tuli sanomaan minulle sanan, jonka hän oli kokenut saaneensa minua varten: rohkeutta. Tuo sana "rohkeutta" tuntui tärkeältä.

Lue lisää...