Jyväskylän KohtaamisPaikan tuki ry:llä on Sisä-Suomen poliisilaitoksen myöntämä rahankeräyslupa (nro 5680/030/2015), jonka keräysaika on 1.1.2016-31.12.2020 ja toimeenpanoalue Keski-Suomi. Rahankeräyksen käyttötarkoitus on KohtaamisPaikan nimellä tunnetun toiminnan ja lähetystyökohteiden tukeminen.

Tukesi KohtaamisPaikalle voit antaa seuraavan tilin kautta:
FI22 5089 5320 0076 12 viite 10100,  saaja Jyväskylän KohtaamisPaikan tuki ry.

KohtaamisPaikan perustamisen yhteydessä sovittiin seurakunnan johdon kanssa, että KohtaamisPaikka-yhteisö rahoittaa itse oman toimintansa. Jyväskylän seurakunta antaa KohtaamisPaikalle toimintatiloja sekä pienen avustuksen toimintakuluihin vuosittain. Tämä periaate mahdollisti uuden yhteisön syntymisen seurakunnan sisälle. KohtaamisPaikan toimintaan sitoutuneet seurakuntalaiset ovat siis rahoittaneet toiminnan jo 15 vuoden ajan.

Työntekijöiden palkkauksesta, kiinteistä hankinnoista ja toimintakuluista vastaa Jyväskylän KohtaamisPaikan tuki ry. Tukiyhdistyksen asioista päättää hallitus, johon kuuluvat tällä hetkellä Marko Remes, Juha Kyyrä, Heikki Niittylä (pj.), Piia Vienola, Petteri Muotka ja Jenni Helle.

 

Lisätietoja taloudesta voit kysyä tukiyhdistyksen pj. Heikki Niittylältä, heikki.niittyla(ät)gmail.com

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...