Mikä on elämän tarkoitus? Mitä tapahtuu kun kuolemme? Mitä Jeesus merkitsee meidän elämässämme? Miten käsittelen syyllisyyttä? Jos mietit tällaisia kysymyksiä, Alfa on sinua varten. Alfa on tarkoitettu sille, joka haluaa tutustua kristinuskon sanomaan tai tutkia sen väitteitä.

Mitä Alfa on?
- Avoin jokaiselle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa on kysymys.
- Luentoja, keskustelua, hauskaa yhdessäoloa yhteisen iltapalan ääressä.
- Fanaattisuus ei kuulu Alfaan
- Avoimuus on Alfan perusarvoja. Alfassa saa kysyä ja asettaa kyseenalaiseksi.

Mitä Alfassa tapahtuu?
Kurssilla puhutaan muun muassa seuraavista aiheista: Kuka Jeesus on? Miksi Jeesus kuoli? Miksi ja miten lukisin Raamattua? Miksi ja miten rukoilen? Kuka Pyhä Henki on? Miten Jumala johdattaa meitä? Miten voin vastustaa pahaa? Miksi ja miten kertoisin toisille? Vieläkö Jumala parantaa? Mikä on seurakunta? Jokaisen luennon jälkeen keskustellaan ryhmäläisiä kiinnostavista asioista. Yhdessä ollessamme opimme tuntemaan myös toisiamme.

Mitä Alfa maksaa?
Alfa-kurssit ovat ilmaisia. 

Seuraava Alfa pidetään 26.9.-21.11. (ei viikolla 42) Kortepohjan kirkossa, Isännäntie 4, keskiviikkoisin klo 18-20. Ilmoittautumiset ja lisätiedot tiinakilkki(ät)gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Seuraava KohtaamisPaikka

su syys 30, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su loka 07, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Noin pari vuotta sitten perheemme lapset sairastivat. (Arkaluontoisuuden vuoksi lapset eivät halua sairauksia nimettävän julkisesti.) Sairaudet olivat vaivanneet noin kahdeksan kuukautta. Olimme avuttomia ja neuvottomia asioiden edessä. Ennen kaikkea tilanne valvotti ja huolestutti.

Lue lisää...