Lapa parani Himoksella

New Wine -kesätapahtumassa Himoksella 2013 meillä oli ensimmäistä kertaa vuokrattuna mökki. Oli mukavaa jakaa kokemaansa toisten kanssa. Tulin myös valittaneeksi läheisilleni kipua lavassani, se haittasi jo opetuksessa oloakin. Sattui niin voimakkaasti, että pyysin toisia rukoilemaan puolestani.

Aikuinen tyttäremme rukoili: "Auta Herra. Ota kipu pois lavasta, jotta äiti voi olla opetuksessa." Tapahtui ihme. Kipu katosi, eikä tuntunut lainkaan opetuksen aikana. Harmitti ja nauratti, kun kipu tuli takaisin opetuksen päätyttyä. Tarinan opetus: pyydetään enemmän.

Parin päivän kuluttua olin sitten palaamassa omasta kanavastani, kun kuljin pääteltan ohi. Juuri silloin pääteltasta kuului tiedonsana: "Jumala haluaa parantaa jonkun naisen oikean lavan!" Tarkkaa! Juuri se oli vaivani. Niinpä käännyin pääteltalle ja menin rukoiltavaksi. Omalla vuorollani rohkenin kertoa muitakin sairauksia ja rukoilimme kokonaisterveyttä, kiittäen ja ylistäen kaikesta jo saadusta. Ja lapani todellakin parani! Muita sairauksia on vielä jäljellä. Uskon kuitenkin, että aikanaan Hän "parantaa kaikki sairauteni". (Ps. 103:3)

- Mirja Honkasalo

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Vierailin seurakuntani ryhmän kanssa KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkossa maaliskuussa 2012. Koin illan aikana erityistä Jumalan läheisyyttä. Jumalanpalveluksen lopussa minulle tuntematon ihminen tuli sanomaan minulle sanan, jonka hän oli kokenut saaneensa minua varten: rohkeutta. Tuo sana "rohkeutta" tuntui tärkeältä.

Lue lisää...